ROADMAP

Elk project is uniek en behoeft daarom een andere aanpak. Omdat we bij Milkman Stories een collectief zijn aan verschillende producenten kunnen we overal wel een mouw aanpassen. Zo hebben we vaste prijzen voor onze cameramannen, regisseurs ect.

milkbottle-0o white

1. Kennismaking

Heb je een goed verhaal of wil je gewoon even netwerken? Wij zijn benieuwd naar jou! Laten we bellen, zoomen of kom een keer langs op ons kantoor in Den Haag!

milkbottle-01 white

2. Media ideeën

Zijn we een match? Vertel ons waar jouw behoeftes liggen op het gebied van media. Welke doelen je hebt en wat je budget is. Wij gaan kijken hoe we media kunnen inzetten om hierin zoveel mogelijk te bereiken.

milkbottle-02 white

3. Vrijblijvende Offerte

Deze ideeën zullen wij omzetten tot een vrijblijvende offerte! Hierbij kan je in grote lijnen een concept verwachten. Zodat je een afgewogen keuze kunt maken.

milkbottle-04 white

4. Script/shotlist

Hebben we een go? Dan gaan we aan de slag met het uitwerken van het script/shotlist. Hierin gaan we flink de diepte in, want kwaliteit zit hem bij ons in de details!

milkbottle-05 white

5. Pre-productie

Is er een go op het script? Dan is het plannen geblazen. We zullen de locaties bevestigen en zorgen voor alle organisatie.

milkbottle-07 white

6. Opnamedag(en)

Dit zijn de momenten waar we voor leven! Op deze dagen komt alle voorbereiding samen en doen we er alles aan om de shots te krijgen die we voor ogen hebben.

milkbottle-08 white

7. Montage

Het is tijd om het verhaal te vertellen. De beelden, geluidsopnames en vormgeving komt hier tezamen. We maken altijd een ruwe versie ter beoordeling, zodat we zeker weten dat alles naar wens is.

milkbottle-09 white

8. Oplevering

Spannend! De oplevering van het project. Natuurlijk kijk je hier al een tijdje naar uit. Wij zullen er alles aan doen om je verwachting te overstijgen!

(Extra) Zichtbaarheid

Natuurlijk is het goed vertellen van een verhaal belangrijk, maar minstens net zo belangrijk is het verspreiden van het verhaal! Voor sommigen is dit natuurlijk geen probleem. Maar wat nou als je niet zo’n groot netwerk hebt? Wij hebben experts beschikbaar op het gebied van Digital Advertisement die verschillende strategieën klaar hebben liggen.

Benieuwd naar onze diensten?

Check de menukaart Check de menukaart

WIJ ZIJN BENIEUWD NAAR JOU MEDIA IDEEËN

Vertel ons wat jouw behoeftes zijn op media gebied! En wij nemen snel contact met je op om dit verder uit te werken