SANTA CLARA

LOOKBOOK FOTOGRAFIE

SANTA CLARA – een uniek project dat we mochten uitvoeren voor KNIVES SURFING FINS voor dit project en een bijpassende video zijn we afgereisd naar de Canarische eilanden. Hier hebben we naar deze fotoshoot ook een video geschoten. Deze is hier te vinden.

De lookbookfoto’s moesten een mysterieuze en ruwe style krijgen. Hiervoor zijn we naar een verlaten hotelketen gegaan waar ze een uniek vervallen bilboard hadden. Dit straalde precies de style uit waarnaar we opzoek waren!

FAIR & LOATHING IN LAS VEGAS

Voor de SANTA CLARA shoot is inspiratie op gedaan uit de populaire film: Fair & Loathing in Las Vegas.

Filmfotografie

Er is wederom gekozen om een analoge film achtige techniek te gebruiken zodat de fotos zouden matchen met eerdere lookbookfotos van KNIVES. De analoge filmrolletjes die gebruikt zijn geven een uniek uitstraling aan de foto’s.

THE ALMIGHTY EYE

Uniek in deze fotoshoot is het opvallende oog dat mee kijkt met de modellen. Er is voor dit oog gekozen omdat het surrealistisch gevoel geeft en goed overeen komt met de branding van KNIVES SURFING FINS.

Branding

Een van de doelen van KNIVES SURFING FINS is om een sterk merk imago op te bouwen. Hierbij is branding door alle content heen een van de belamngrijkste aspecten. Bij Milkman Stories snappen wij dit als geen ander! Het is dan ook een van onze sterke punten. We denken vaak vanuit het oogpunt van de klant. En in dit geval is dat wel heel toepasselijk!