JEUGDHULP MEMORYSPEL

BEDRIJFSVIDEO
Jeugdhulp Memoryspel

Het “Jeugdhulp Memoryspel” is een game die helpt om het gesprek tussen jeugdhulp professionals, cliënten en ambtenaren over wat goed of wat passende jeugdhulp is op gang te brengen.

Door het adviesbureau JSO zijn we gevraagd een productie op te zetten voor het “Jeugdhulp Memoryspel” een spel dat ontwikkeld is om te zorgen voor betere dienstverlening binnen de zorg. Het “Jeugdhulp Memoryspel” is een game die helpt om het gesprek tussen jeugdhulp professionals, cliënten en ambtenaren over wat goed of wat passende jeugdhulp is op gang te brengen.

Omdat we voor deze productie te maken hadden met een strakke deadline hebben we snel moeten schakelen. Onze deadline werd al gesteld op twee weken na ons eerste contact met JSO waardoor we er voor gekozen hebben om de volledige video af te laten spelen om het kantoor van JSO om op deze manier de het behalen van de deadline te verzekeren,

‘Ik ben echt blij met deze video en met de keuze voor jullie. Jullie zijn fijn om mee te werken!’ – Milan Nieweg

Voor deze productie hebben we een corporate concept uitgewerkt waarin de noodzaak van goede communicatie binnen de jeugdhulp, de uitleg van het spel en reacties van ervaringsdeskundige terugkomen. Door dit in de montage als een lopend verhaal te monteren voelt deze video meer aan als een portret/item dan een commerciële video.

Een leuk details bij deze productie is dat JSO gebruik heeft gemaakt van onze vaste Milkman Stories voice-over dienst. Binnen het team van Milkman bevinden zich verschillende jonge stemacteurs. Voor deze productie mocht niemand minder dan onze eigen Dana van der Geer de voice-over verzorgen.