KAAL OF KAMMEN

Kaal of Kammen

De podcast waarin barber Bobbie Bones en journalist & programmamaker Lex van der Meer 1x in de twee weken een gast ontvangen in Dob’s Barbershop in Den Haag!

Kaal of Kammen is een podcast die ontwikkeld is in samenwerking met Dob’s Barbershop. Eigenaar & barbier van Dob’s Barbershop, Bobbie Bones, heeft binnen een rap tempo een grote following weten op te bouwen binnen de kappers wereld en heeft onder andere haarshows geknipt voor Tommy Hilfiger en was te zien in de documentaire over Schorem. Haarsnijder & Barbier op NPO3.

Samen met vaste klant & vriend Lex van der Meer (mede-oprichter Milkman Stories & programma maker) kwam hij op het idee om een podcast te beginnen vanuit de shop. Één keer in de twee weken ontvangen bespreken Bobbie en Lex samen met spraakmakende gasten allerlei uiteenlopende onderwerpen.

‘We wilden in eerste instantie gewoon slap lullen maar dat idee is dankzij Milkman Stories uitgegroeid tot een professionele podcast’ – Bobbie Bones

De manier waarop men media consumeert veranderd steeds sneller. Een van de snelst groeiende vormen van media is de podcast. Waar de radio de afgelopen jaren steeds minder populair is geworden is deze vorm van radio ‘on demand’ de hotste nieuwe media hotste vorm.

Podcast is de ideale manier om meer verdieping te geven aan jouw bedrijf, project, merk of evenement. Waar video content vaak kort en snel moet zijn heb je in een podcast alle tijd en ruimte om dieper in te gaan op bijv. het ontstaan van je merk, de drijfveer van een nieuw project of wat er allemaal te zien is op het door jouw georganiseerde event.

Ben je benieuwd geraakt in dit porject? Vergeet het dan niet te volgen op onze kanelen! Dat kan op Instagram, Youtube, Spotify en Deezer!
Kaal-of-Kammen_DEFINITIEF 4

AFLEVERINGEN