DATASCAPE

BRANDED CONTENT

DATASCAPE – Ten minutes with Sanne van der Burgh

In opdracht van INDESEM INTERNATIONAL DESIGN SEMINAR hebben we een serie van vier video’s mogen produceren. In de serie genaamd “10 minutes with” zijn we langs gegaan bij een aantal doorslaggevende architecten van dit moment.

Met de reeks was het doel om meer ligt te schijnen op het feit dat data tegenwoordig niet meer weg te denken is in de hedendaagse architectuur. Omdat we van te voren wisten dat we vier afleveringen gingen maken hebben we samen met de opdracht gever een concept bedacht namelijk “10 minutes with”

De reeks is bedoeld voor Architectuur studenten informatie in te winnen over het onderwerp. Hierdoor hebben we gekozen voor een speels interview. Het interview is gemaakt door studenten en afgenomen door studenten.

 

Omdat deze architecten elk een eigen  spraakmakende stijl hebben is er gekozen om langs te gaan in het kantoor waar zij werken. Vaak ook ontworpen door de desbetreffende architect. Om dit mooi in beeld te brengen hebben we de architecten gevraagd om een rondleiding te geven door het kantoor.

Om elke aflevering uniek te maken en te laten aansluiten op de ontwerpstijl van de architect hebben we gekozen om uniek kleuren te gebruiken in de color-grading van de video. Hierdoor is past elke video erg goed bij de architect.