LECTURES

LIVE EVENT REGISTRATIE

LECTURES – Architecten van nu

In opdracht van INDESEM INTERNATIONAL DESIGN SEMINAR hebben we een serie van vier lectures mogen produceren. Deze lectures waren onderdeel van het INDESEM 21 evenement, wat zowel offline in Delft plaatsvond, maar ook druk online bezocht was over heel de wereld.

Met deze opdracht was bedoel om de architecten die langs kwamen om een lecture te geven, zo goed en duidelijk mogelijk te registreren. Deze lectures werden namelijk tijdens het evenement uitgezonden naar duizenden bezoekers.

We hebben gekozen voor een twee camera set-up, zodat er dynamiek in het verhaal kwam en we hebben ervoor gekozen de slides en video’s die de architecten bij zich hadden, op volledige grote over het verhaal te leggen. Hiermee werd in onze ogen het doel het best behaald, namelijk informatie overdragen!

Naast de lectures die we hebben geregistreerd op de Universiteit van Bouwkunde, zijn we voor de laatste lecture naar Studio Rap gegaan in Rotterdam. Studio Rap zat in een oude loods in de haven, genaamd Innovation Dock.