PROJECT FRONTYARD

DIGITAL STRATEGY

PROJECT FRONTYARD – Een erg leuk project om aan te mogen werken. Sterker nog wij maken er zelfs onderdeel van uit. Project “Frontyard” is namelijk een shared-office project om creatief Den Haag samen te brengen. Tevens is “Frontyard” de thuishaven van Milkman Stories!

Hiervoor hebben wij de complete Digital Strategy mogen doen. Dit houdt het hele digitale voorkomen van de “Frontyard” in. Denk hierbij aan de strategie om klanten te vinden door middel van het inzetten van media.

Bij dit project waren een aantal aspecten belangrijk namelijk:
  • Informatie verschaffen over het project.
  • De juiste mensen weten te vinden.
  • Gevoel van saamhorigheid creëren.
  • Een eigentijdse brandig.

Met deze aspecten in ons achterhoofd zijn we aan de slag gegaan met de Customer Journey. Dit is als het ware de weg die een potentiele klant doorloopt. Binnen de Customer Journey voor de “frontyard” was het belangrijk om de juiste informatie te verschaffen. Informatie waarnaar een potentiele klant naar opzoek is.

Het belangrijkste aan een digitale strategie? De “Customer Journey” begrijpen!

 

CUSTOMER JOURNEY BLAUW_Tekengebied 1

Zo hebben we een Instagram kanaal opgezet als een van de eerste stappen in de Customer Journey. Vervolgens hebben we een advertentie video gemaakt en een website gebouwd. Natuurlijk hebben we ook de content hiervoor geleverd!

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user project_frontyard.

Om saamhorigheid te creëren is er gekozen om de eerste bedrijven die geloofde in dit project een podium te geven. Zo ziet een potentiele klant wie er nog meer zitten en waarmee er samenwerkingen aangegaan kunnen worden. Hiervoor is er gekozen om de “gridview” van de Instagram van de “frontyard” te gebruiken om de plekken aan te geven. Er zijn twaalf vraagtekens geplaatst die veranderen naar bedrijfslogo’s wanneer de plekken gevuld worden door creatives.

Daarnaast is er een commercial video gemaakt waarin de beweegredenen voor het project naar voren komen. Deze video wordt ingezet nadat mensen de Instagram hebben bezocht. In de video wordt er gerefereerd naar de website. De website is de plek waar merendeels van de informatie gegeven wordt en waar de contact informatie staat vermeld.