KNIVES FINS – BUTTERWAX

THE ONLY BUTTER THAT DOESN’T MAKE YOU SLIP.

 

In opdracht van Knives Surfing Fins hebben we een commercial ontwikkeld voor hun nieuwe surfboardwax, BUTTERWAX. Knives Surfing Fins is een beginnend merk dat zijn positie binnen de surf-wereld probeert te veroveren met de verkoop van surfboardvinnen, kleding en surfwax. Voor die laatste, de wax, is Milkman Stories gevraagd om een commercial te ontwikkelen.

Bij dit project was het voor de opdrachtgever belangrijk dat niet alleen het product goed naar voren zou komen maar dat de commercial ook wat zou toevoegen aan de branding van Knives. Daarom hebben we gekozen voor een commercial met een originele insteek die een aanvulling is op datgene wat Knives wilt uitstralen.

 

Back to every morning

Voor dit project hebben we samengewerkt met een opkomend Amerikaans voice-over talent. Dit omdat het stemgeluid perfect paste bij de stijl van de video maar ook om de commercial de Amerikaanse allure te geven die past bij Knives Surfing Fins. Ook de tekst durven we een echte Milkman Story te noemen!

Shit,
When I woke up this morning, I felt fucked up.
Cause last night was one of those nights where you can’t remember where you started or ended your story.
But sorry, I’m wandering off. Back to this morning. But actually, back to every morning. Cause in my opinion all mornings are kind of the same.
They start with coffee, toast and end with a shitload of dishes with no time to clean.
But if you ask me, there’s one thing that gives me the feeling that today is gonna be a good day.
Butterwax, the only butter that doesn’t make you slip.
Butterwax by Knives

This is not a food related item. Strictly use this product for surfing purposes only. For the full disclaimer our to order this product go to: www.knivesfins.com